Fin 50+ Treffit Oletko käynyt joskus treffeillä mobiiliviestintäsovellus Jodelin kautta tai tunnetko jonkun, joka on käynyt? Oletko tavannut ihmisiä Jodelin kautta ylipäätään tai saanut peräti ystäviä sovelluksen kau. Erämaa kutsuu – Urheilu | HS.fi – Edessä on 500 kilometrin extreme-kilpailu Suomen syrjäisimmässä kolkassa. Juha Lehtonen löysi Kaisa Reiniuksen parikseen Facebookin kautta, ja he tapasivat ensi kerran

Nurmijärven Yleisurheilun Aatu Kangasniemi heitti Lohjan Junior Gamesissa moukaria 14-vuotiaiden poikien Suomen ennätyksen 74.

Sitkeän nilkkavaivan kanssa läpi harjoituskauden kamppaillut Janica Rauma avasi kilpailukautensa kesän kotimaisella.

Keuruun asema sulautumisen jälkeen on vain yksi toimipiste Tampereen ja Jyväskylän takana pienimpänä. Sulautumissuunnitelmaan.

Seiväs: 1) Elina Lampela Oulun Pyrintö 435, 2) Marleen Mülla Viro 381, 3) Tuuli Järvinen Keuruun Kisailijat 381, 4) Minttu.

Käry kävi, sillä vastaan ajoi juuri samalla hetkellä poliisiauto. Partioauton tutkaan välähti lukema 123 km/h, josta.

Keuruun osuuspankki ei yhdisty Liedon osuuspankkiin. Pankin osuuskuntakokous päätti keskiviikkona äänestyksen jälkeen, että.

Eri puolilla maata on sattunut useita vakavia liikenneonnettomuuksia, joissa on menehtynyt ja loukkaantunut ihmisiä.

Lahti tunnettiin pitkään Suomen Chicagona teurastamotaustan takia. Pika-aituri Annimari Kortteelle Lahti on kuin paratiisi. – Pidän Lahdesta, mua kannustetaan täällä ihan hirveästi, Korte hehkutti kes.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Ranskan Vesikoira Ravustus 2020 Lentopallo Liitto Hurrikaani-Loimaa ei käytä mahdollisuuttaan lähteä lentopallon Mestarien liigaan syksyllä alkavalla kaudella. Syy on koronaviruspandemian aiheuttama epävarmuus. – Hurrikaanin vastustajaksi tulisi. Nurmon Jymyn naisten lentopallon mestaruusliigajoukkueen kotisivut. Jymy on perinteikäs lentopalloseura Seinäjoen Nurmosta. Jymy Volley iskee, tule mukaan! Lentopallon Mestaruusliiga Viron miesten lentopallomaajoukkue voitti Suomen harjoitusottelussa perjantaina. Salossa vieraillut Viro antoi isännille.

Ravustus 2020 Lentopallo Liitto Hurrikaani-Loimaa ei käytä mahdollisuuttaan lähteä lentopallon Mestarien liigaan syksyllä alkavalla kaudella. Syy on koronaviruspandemian aiheuttama epävarmuus. – Hurrikaanin vastustajaksi tulisi. Nurmon Jymyn naisten lentopallon mestaruusliigajoukkueen kotisivut. Jymy on perinteikäs lentopalloseura Seinäjoen Nurmosta. Jymy Volley iskee, tule mukaan! Lentopallon Mestaruusliiga Viron miesten lentopallomaajoukkue voitti Suomen harjoitusottelussa perjantaina. Salossa vieraillut Viro antoi isännille. Salon Viesti
Lauri Lehtinen Instituutio SUL:n puheenjohtajan mukaan Samuli Samuelssonin tapaus kertoi ajan hengestä. Suomen pari kuukautta vanhenneeseen. Suomen pari kuukautta vanhenneeseen yleisurheilukesään on mahtunut puheenaiheita laajalla skaalalla. Yksi sellainen syntyi toissa viikolla, kun miesten 100 metrin Suomen ennätystä lähestyvä Samuli Sam. ”Siinä mielessä voi sanoa, että on aika hienoa, että meillä on sellainen instituutio kuin Ruotsi-ottelu, joka edelleen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.