1 elokuun, 2020

Susijengi metsästää paikkaa vuonna 2022 pelattavaan koripallon EM-turnaukseen (Kuva AOP) Susijengi palasi tositoimiin.

Remu Raitanen tykitti ensimmäisessä miesten maaottelussaan keskiviikkona 15 pistettä. Kuva: Ville Vuorinen/Susijengi Susijengi tarjoili keskiviikkona kotikatsomoihin mannaa karkaamalla avausjaksolla.

Raitanen onnistui kaukoheitoissaan uran ensimmäisessä A-maaaottelussa. Koripallomaajoukkueen tulokastähti Remu Raitanen näytti kaukoheittotaitoaan, kun Susijengi nöyryytti Viron Tapiolan liikuntahalli.

Eksponentiaalisesti Suomalainen elintarvikeyrittäjä sai kesäkuun lopussa sähköpostia maailmalta. Viesteissä ilmaistiin kiinnostusta Pekarin. Yhteensä 12 miljoonan euron tilaus olisi kasvattanut 3 000 euron liikevaihtoa viime tilikaudella harjoittaneen yrityksen. Suomalaisyrittäjä hoksasi petkutusyrityksen viime hetkellä. – Olet lukenut 1/5 maksutonta uutista. Yhteensä 12 miljoonan euron tilaus olisi kasvattanut 3 000 euron liikevaihtoa viime. Olet lukenut 1/5 maksutonta uutista. Yhteensä

Suomen koripallomaajoukkue palasi yli viiden kuukauden pelitauolta, kun se kohtasi Jukka Toijalan valmentaman Viron harjoitusottelussa Espoossa. Nuorella joukkueella ilman suurimpia tähtiään pelannut.

Susijengi ajoi sisään nuoria pelaajia Viroa vastaan. Harjoitusottelussa etelänaapuri kaatui 21 pisteellä. Pakollisen koronatauon jälkeen Suomen korismaajoukkue sai testata kuntoaan harjoituspelissä Vi.

"Point God" Henri Kantonen toimi Susijengin kapellimestarina Viro-voitossa. Kuva: Ville Vuorinen / Susijengi. Susijengin kesän 2020 ensimmäinen ja kalenterivuoden kolmas maaottelu eteni tasaisissa mer.

JavaScript tulee olla käytössä pystyäksesi näkemään sivun sisällön. Ole hyvä ja tarkista selaimesi asetuksista että JavaScript on käytössä. Suomen miesten koripallomaajoukkue palasi nälkäisenä parketi.

Juoksija Topi Raitanen on kaivannut tällä kaudella kansainvälistä harjoitusseuraa ja kiriapua kilpailuissa. yleisurheilu 25.7.

Käytetty Mönkijä Eksponentiaalisesti Suomalainen elintarvikeyrittäjä sai kesäkuun lopussa sähköpostia maailmalta. Viesteissä ilmaistiin kiinnostusta Pekarin. Yhteensä 12 miljoonan euron tilaus olisi kasvattanut 3 000 euron liikevaihtoa viime tilikaudella harjoittaneen yrityksen. Suomalaisyrittäjä hoksasi petkutusyrityksen viime hetkellä. – Olet lukenut 1/5 maksutonta uutista. Yhteensä 12 miljoonan euron tilaus olisi kasvattanut 3 000 euron liikevaihtoa viime. Olet lukenut 1/5 maksutonta uutista.

Suomi ja Viro kohtaavat tuplamaaotteluissa. Keskiviikon ottelua voi seurata TV2:sta ja Yle Areenasta kello 19 alkaen. Maajoukkuekoripallo 29.7.2020 klo 15.07 Miesten koripallomaajoukkue kohtaa Viron t.

Suomen miesten koripallomaajoukkue on voittanut Viron Espoossa pelatussa maaottelussa 97–76. Jo tauolle mentäessä Susijengi.

Petri Pasanen Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan poikkeukselliset. – C More esittää Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kausien loppuhuipennukset suorina lähetyksinä. Reilun kahden viikon ajan. Milla Aaltonen 11-sarjan keihään palkintokolmikolla kisat sujuivat erinomaisesti. Kakkoseksi sijoittunut Sara Honkakangas teki ennätyksensä. Is Sarjakuvat Sarjakuvat; Tilaa aineistoja; Marjanpoimintaa -sarjakuva. Maa- ja metsätalousministeriöstä löytyi ikioma sarjakuvapiirtäjä, Marja Lappalainen, jonka kynästä syntyi monta oivallusta.